Openingstijden:

Maandag - Woensdag:
16:00 - 18:30

Donderdag - Vrijdag:
16:00 - 19:30

Tappers

Tapperscollege
In Café de Aesculaaf staan 25-30 studenten van de studie geneeskunde of biomedische wetenschappen vrijwiliig achter de bar. Het is een voorrecht om te mogen tappen in de Aesculaaf. Er wordt flink wat afgefeest en het tappen zelf is natuurlijk altijd erg leuk.
 
Naborrel
Elke donderdagavond wordt er een naborrel gehouden voor alle mensen in het tapperscollege, waar kan worden gegeten en gedronken en het feest aansluitend meestal in de stad wordt voortgezet. Ook gaan we met z'n allen elk jaar een weekend weg op het beruchte Tappersweekend! 
 
Sollicitaties
Gemiddeld 2 keer per jaar vinden er nieuwe sollicitaties plaats voor dit befaamde college. Er zijn altijd veel studenten die komen solliciteren voor een plaatsje in het tapperscollege. Dus mocht je geinteresseerd zijn en het leuk vinden om deel uit te maken van het Aesculaaf tap-team, nieuwe mensen te leren kennen en heel veel lol te beleven met studiegenoten, houdt dan goed de posterborden en de MFVN-nieuwsbrief in de gaten voor de sollicitaties!
 
In café de Aesculaaf is er een speciale ‘wall of fame’ voor de tappers gemaakt. Hier hangen alle foto’s van onze huidge tappers. Neem gerust een keer een kijkje! Aan de linkerzijde van bar hangt een mooi bord aan de muur met de namen van de tappers en het bestuurslid die op die dag achter de bar staan. Dit bord is een geschenk van het bestuur 2005-2006. De tappers tappen ongeveer 1-2 keer per studieblok in de Aesculaaf en dit wordt natuurlijk erg gewaardeerd door het bestuur. Wij zijn heel blij met onze tappers, want zonder tappers zou er geen Aesculaaf zijn!

6e Jaars BMW

Barry Thonen

 

5e Jaars BMW

 
Sosse Klarenbeek Erik Leijte Tomar Kusters  

 

4e jaars Geneeskunde

Gaia Penningnieuwland Niels Kant Floor Wilting
Resa van Lith Loes Oomen Myrthe van den Heuvel

 

4e Jaars BMW

 

Sophie Jansen

 

3e Jaars Geneeskunde

Alexander Hauth Michiel Maas Sarah Thomas Denise Waanders
Lente van Kessel Wouter Driessen Cecile van de Weerd Romy Ottens
Martijn Pas Sebastiaan Echternach

 

3e Jaars BMW

 

   
Joost Biere Robin Vermeulen    

 

2e jaars Geneeskunde

Nina Nieuweweme Daniël Urlings Linske de Bruijn Jop van Gerven
Iris Smetsers Daan Comes Daaf Verduijn Micha Meijer

 

2e Jaars BMW

 

     
Sietse Kiewiet      

 

1e jaars Geneeskunde

Harriet Frielink Julia Verboeket Felix Frijns

 

1e Jaars BMW

 

     
Susan Vogels      
back to top

Tapper van de Maand

Linske de Bruijn

Tapper van de maand: mei   Naam: Linske de Bruijn   Leeftijd:20 jaar oud   Studiejaar: Tweedejaars BMW   Hoe lang ben je al tapper? Sinds vorig jaar mei, dus iets langer dan een jaar.   Ben je bezet? Spannend.. Nee helemaal niks

Lees meer

Snel contact

  Café de Aesculaaf


Geert Grooteplein noord 21
6525 EZ Nijmegen


De aesculaaf is te bereiken
via routenumer 76

Login or Register

LOG IN